Bell Schedules
SFA 2013 - 2014 Bell Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Announcements/Check In 8:05 AM 8:15 AM 10 min
1st Period 8:15 AM 9:05 AM 50 min
2nd Period 9:09 AM 9:59 AM 50 min
3rd Period 10:03 AM 10:53 AM 50 min
4th Period 10:57 AM 12:48 PM 111 min
A Lunch 10:58 AM 11:31 AM 33 min
B Lunch 11:35 AM 12:08 PM 33 min
C Lunch 12:12 PM 12:45 PM 33 min
5th Period 12:52 PM 1:42 PM 50 min
6th Period 1:46 PM 2:36 PM 50 min
7th Period 2:40 PM 3:30 PM 50 min